Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Yogamåtter

Yogamåtter: Er de virkelig nødvendige? DEL 1

Sponsoreret indhold

Der er ikke noget mere signifikant symbol for nutidens yoga-øvelse end yoga-måtten. Det er mere end et værktøj, der anvendes af yogi. Yogamåtten er en metafor. Den repræsenterer det sted, hvor vores tanker kan opleve en lettelse fra stressende, kaotisk og uforudsigelig natur i det daglige liv.

En kort historie om Yoga

A. Farmer er en af ​​de mest kendte og respekterede yogalærere på Jorden. Hun har undervist i over 40 år. Da hun var ung, fik hun en operation, der resulterede i, at hun ikke kunne svede fra hænderne og fødderne. Jeg er ikke sikker på, om du nogensinde har praktiseret yoga på et hårdt trægulv om vinteren, når alt er super tørt.

Yogamåtten er mere end et værktøj, der anvendes af yogi. Det er en metafor. Yogamåtten repræsenterer det rum, hvor vores sind kan opleve en vis lettelse fra dagliglivets stressbelastede, kaotiske og uforudsigelige natur.

Da hun vendte tilbage til London, blev hendes yogamåtte meget populær hos hendes studerende. Til sidst blev hendes far connectet med ejeren af ​​den tyske tæppefabrik og blev den første forhandler af yogamåtter og etablerede virksomheden sit hjem i Vancouver Island.

Yogamåtten, som udviklet af A. Farmer, var en terapeutisk opfindelse. Klæbrigheden af ​​måtten lindrede en medicinsk tilstand.

“Stretch-Ification” of Yoga

Yogamåtter

Så hvad sker der, når et stykke yogaudstyr designet af og for nogen med et medicinsk problem bliver standard for yogier rundt om i verden?

Hvis du har praktiseret yoga på græsset, i sandet eller endda på et tæppe, ved du, at stående stillinger kræver mere styrke end fleksibilitet. De anstrengelser for, at forhindre dine hænder og fødder fra at glide væk fra hinanden er et eksempel på isometrisk sammenhæng.

Uden en grad af ustabilitet i vores øvelsesoverflade er den tendens til at sætte sig i stillinger. Resultatet er at komme til at “hænge” i knæ, hofter, albuer og skuldre. Dette hænger sammen med, at leddene er den største synder i problemet, der tyder på, at fleksibilitet er en forpligtelse i yoga. Måske er det ikke fleksibelt, men vores måtter, der forårsager slitage på hofter og knæ. Den stigende brug af vores måtte forårsager en ubalance i den styrke og fleksibilitet, der er nødvendigt i yoga praksis.

GÅ TIL DEL 2 AF ARTIKLEN