Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Danske landshold

Udviklingen af danske fodbold talenter!

De danske fodboldtalenter bliver flere og flere og de bliver større og større

I de senere år har DBU gjort en stor indsats for, at skabe flere talenter til den danske og internationale scene. Specielt set i lyset af, at vi er blevet overhalet af mange mindre nationer – og store selvfølgelig.

Vi vil meget gerne spise kirsebær med de helt store lande. Vi har i flere år ligget i sub-toppen, men har manglet det sidste for virkelig at kunne blande os.

dansk fodbold landshold

Talenterne kommer ikke kun fra klubberne

Det er ikke kun fra fodboldklubberne, at talenter kommer. De danske fodbold efterskoler gør virkelig en stor indsats for at plejer og fostre nye talenter.

For at efterskolerne skal kunne tiltrække ambitiøse fodboldspillere, så er de nødt til også at have noget stort at byde på. Og det har de. Virkelig mange efterskoler med fodbold hyrer ex prof-spillere og prof trænere.

En af disse efterskoler er Levring Efterskole. De har for eksempel ansat Thomas Røll Larsen – ex superliga- og landsholdsspiller, samt Poul Erik Kristensen som er tidligere assisterende træner i SAS-ligaen. De har også ansat Christiane Thaysen som er tidligere divisions- og landsholdsspiller.

De navne som skolerne trækker til sig er ikke kun kransekagerfigurer og lokkemad. De har en ballast og en erfaring, som virkelig er med til, at højne niveauet betragtelig. Desuden er der kommet en masse nye prestigefyldte turneringer for efterskoler. Både indendørs og udendør. Og her er Levring med hvor det er sjovt.

Levring Efterskole fuld logo

Udlandsture modner talenter

Levring Efterskole tager på udlandsture hvert år. Og her kommer spillerne hjem med værdifuld erfaring. Ikke kun har de koncentreret sig om fodbold under hele turen, men de har også lært en masse om andre fodboldkulturer. Både på og udenfor banen.

De møder hold og spillere, hvor alt de har nærmest er fodbolden og det er en måde for dem at komme ud af eventuel fattigdom. Så kommer man altså op imod fodboldhold, som giver den en skalle. Der får man lige en gang undervisning i fight. Noget mange spillere har brug for!

Okay nok “undervisning” herfra 🙂

Lidt surt at slutte af med til dig også. Der sker nogen gange dødsfald i fodbold. Nogen er helt umotiveret og nogen er forårsaget af dårligt helbred. Måske nogle dødsfald i fodbold er forårsaget af, at kroppen presse til det maksimale både fysisk, psykisk og med diverse medikamenter. Har du været udsat for dødsfald i den nærmeste familie og har brug for for eksempel en bedemand i Havndal, så kan du kontakte Kronjyllands Bedemandsforretning og få den bedste behandling og service i østjylland.