Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

nanocover sko

Nanocover kan gøre din dag MEGET lettere. Se her hvorfor.

Sponsoreret indhold

Nanocover har været meget omdiskuteret i lang tid – ihvertfald tidligere. Ikke så meget mere efter man bedre forstår det.

Nanocover er øjensynligt ret genialt. Nanocover skaber en meget fin hinde eller overflade på det materiale du behandler. Selve overfladen kan man ikke se forskel på uanset om der er Nanocover på eller ej, fordi behandlingen og midlet er så usandsynligt lille. Deraf nano selvfølgelig. Selve overfladen ændrer heller ikke struktur. Er der Nanocover på dit tøj, så vil det ikke blive stift eller mærkeligt at røre ved.

Er Nanocover farligt?

Nanocover er ikke som sådan farligt. Men det anbefales man bruger Nanocover med omtanke. Det vil sige, at man skal bruge handsker, når man påfører behandlingen.

Det som snakken og diskussionerne går på er, at nanopartiklerne optages i kroppen gennem huden fordi partiklerne jo er så umådelige små. Og nanopartiklerne er blevet mistænkt for, at kunne give kræft. Dog skal det understreges, at nanopartikler “bare” er en størrelsesbetegnelse. De findes alle steder. I dieseludstødning, når du brænder et stearinlys af, ja alle steder findes de.

Så derfor, brug Nanocover produkterne med omtanke.

Nanocover som lakforsegling til din bil

Nano til billak er genial. I danmark er vejret stort set altid vådt og det giver meget beskidte biler. Du når lige ud af vaskehallen og så er bilen godt møget til igen.

Når du giver din bil en lakforsegling med Nanocover billak beskyttelse, så sker der to ting. Den ene er at skidtet ikke kan bide sig fast i lakken. Støv, vejfilm og andet snask kan være meget genstridige og nærmest umuligt at få af. Den anden ting, som sker er, at når bilen bliver beskidt, så kan du faktisk vaske bilen med almindeligt vand, og så er den ren igen.

Lakforseglingen fra Nanocover er effektiv, men den holder ikke evigt og skal genopfriske mindst én gang om året. Vasker du din bil med børster eller i vaskehallen, så forsvinder lakforseglingen lidt efter lidt.

nano til billak

Reklame: Nanocover fåes og bruges i højere og højere grad til tøj. Netop nu har Underhyler.dk tilbud på trusser, toppe og boksershorts.