Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Hestedækken

Hvorfor give din hest et dækken?

Sponsoreret indhold

Dækkener bruges primært til, at beskytte hesten mod forskellige vejrforhold, årstider og klimaer. At give din hest den bedste pasform, komfort og beskyttelse er afgørende. Det rette valg af dækken vil hjælpe med at regulere din hests kropstemperatur og opretholde en sund tilstand.

vinterdaekken

Der er flere hovedtyper af dækkener til rådighed

1. Turnout Tæpper

Ved hjælp af et turnoutdækken hjælper du med, at beskytte din hest mod barske vejrforhold som kulde, regn, vind og sne, så den forbliver varm og tør. Der er forskellige niveauer af beskyttelse og varme til rådighed, og her bør du selvfølgelig tænke på dine egne heste, græsningsforhold, din klippe-rutine, vægt, alder og træningsniveau, før du køber et dækken.

2. Dækken til stalden

Heste, der klippes og står indendørs, vil drage fordel af et stald-dækken, der giver varme til en hest, der ikke er i stand til, at bevæge sig frit for at generere deres egen kropsvarme i koldere måneder. Lette hestedækkener kan også bruges til, at holde hesten ren.

3. Mesh tæpper

Mesh tæpper vil hjælpe med at forhindre heste i at blive irriteret af fluer og mider i sommermånederne, når de bruger mere tid udendørs, så de kan slappe af og nyde deres græsning.

4. Sommerdækken

Heste, der er ude i varmere vejr, vil få gavn af et sommerdækken med UV-beskyttelse. Med et højt indhold af bomuld er de mere naturligt åndbare for, at holde din hest kølig i solen, og de hjælper også til at holde den ren og støvfri.

5. Kølige dækkener

Køligere hestedækkener skal bruges efter træning, når hestens kropstemperatur er høj. Brug af et køligere dækken hjælper med, at regulere hestens temperatur og forhindre, at den falder for hurtigt, mens hesten køler ned.