Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Badeværelse efter renovering 2

Hvordan maler du dit badeværelsesskab (på den nemme måde!) DEL 2

Sponsoreret indhold

Meget meget let slibning (bare for at ridse træets overflade for bedre vedhæftning)

Mal 3 lyse lag af din favorit Behr Marquee farve.

Det er det. Jeg fortalte dig det var nemt, gjorde jeg ikke? ?

Okay, her er den mere detaljerede proces om, hvordan man maler sit badeværelse:

Jeg startede med, at tage skabsdøre og vores pynteskuffe af ovenpå (som er bare et træpanel).

badeværelse efter renovering

Aftagelige døre
Der tog jeg håndtagene af og gav meget let slibning til hver dør (for og bag), bare en let slibning. Dette er virkelig bare for at hjælpe med at ridse overfladen, så malingen vil holde sig endnu bedre. Du har måske ikke engang brug for dette step, men jeg ville virkelig sørge for, at malen ville klæbe.

Slibning
Jeg tørrede dørene af med en våd klud for at fjerne støv og snavs. Ved at bruge en skumbørste, begyndte jeg let at børste på malingen. Jeg valgte Antique Tin i en halvglans finish som farven. For et skal badeværelse skinne, jo mere jo bedre.

Mal
Som jeg nævnte tidligere lavede jeg tre lag. Du kunne helt sikkert lave et lag, da Behrs Marquee-serie er lavet til at gøre netop det; men jeg fandt ud af, at et tykt lag ville vise flere penselstrøg, end jeg ønskede i dette projekt, så jeg lavede bare tre meget lette lag i stedet.

Døre
Efter en dør var jeg helt forelsket! Det ser allerede lidt lettere ud, bare med ét lag og stadig vådt, men jeg elskede det så meget mere end almindeligt træ.

Mens skabslågerne og den falske skuffe tørrede, sleb jeg resten, tørrede dem ned med et vådt håndklæde og tapede det hele med malertape. Jeg brugte også et tæppe under mig til at fange nogle dryp, mens jeg malede.

Taping
Holy moly, vær venlig at undskylde rodet under vasken. Nogen skulle lave en lille organisering. Jeg tilføjer det til min stadigt voksende liste over ting at gøre.

Så må jeg male! Igen begyndte jeg med et meget let lag. Da de tørrede (i løbet af et par dage) malede jeg to superlette lag til i alt 3.

Mal på den nemme måde! Intet rod, ingen grunder, bare en nem gang maling.

Tip: Brug en skarp kniv til at skære tapen langs væggen på skabet. Det vil være meget nemmere at trække af og ikke tage nogen maling mad fra skabet. I stedet for at sætte den almindelige sølvknap tilbage, brugte jeg 2 smukke glasknopper fra, da jeg skiftede en kommode i vores entre. De havde den perfekte farve til at matche indretningen.

Har du ikke selv mod på at renovere dit badeværelse, så anbefaler jeg, at du ringer til AAJ. Du kan se hvad de kan hjælpe dig med. Som blandt andet renovering af badeværelset.