Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Badeværelse efter renovering

Hvordan maler du dit badeværelsesskab (på den nemme måde!) DEL 1

Sponsoreret indhold

En stor tak til Peter, der generøst leverede maling til dette projekt. Alle meninger om denne fantastiske og smukke maling er helt min egen.

Jeg har langsomt arbejdet på vores badeværelse i flere uger nu. Ok, faktisk har det været længere, men jeg prøver ikke at lyde for patetisk. Jeg er lidt ubeslutsom omkring indretning i nogle tilfælde. Jeg er ikke den eneste, vel? Nå, endelig bliver der gjort noget i det badeværelse og jeg er så tæt på at være færdig. Jeg kan ikke vente med at dele resultatet.

badeværelse efter renovering

Maler dit badeværelse på den nemme måde! Intet rod, ingen grunder, bare nemt og smukt. Jeg vidste, at jeg ønskede fra starten at male vores lille badeværelse. Det er det typiske kedelige lyse egetræ og det havde desperat brug for en lille ansigtsløftning. Der er absolut intet galt med træ, det er bare ikke min stil. Jeg kiggede på Pinterest for inspiration og besluttede mig at gå efter en mørkere grå farve for at komplimentere de nymalede lysegrå vægge. Jeg har set masser af tutorials om at male badeværelser, men jeg ville virkelig virkelig virkelig ikke slibe, slibe, slibe, grunde, slibe, grunde og slibe og grunde. Okay, det kan ikke være så meget arbejde, men stadig. Jeg ønskede at finde en nemmere måde at få det til at ske uden et stort stykke arbejde.

Selvom det var et nemt projekt, tog det stadig næsten en uge inklusiv et par lure for at få fuldført arbejet.

Så hvordan blive det så gjort så let, spørger du? Lad mig dele.

Har du hørt om eller brugt Behr maling? Ven, du går glip af noget, hvis du ikke har det. De har en fabelagtig linje af maling kaldet Marquee, og mand, det sørger for at jobbet bliver gjort. Det virker ikke bare godt, det er maling og grunder i en. Ved du hvor meget lettere det gør arbejdet med at male?

badeværelse efter renovering

Meget nem.

Marquee-serien har også en overlegen farvebestandighed, med en let overflade at rengøre. Behr er så sikker på at du vil elske deres maling, at de bakker den op med en livstidsgaranti.

Her er processen opsummeret, inden jeg går i detaljer:

Gå videre til del 2 her