Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Organiske blomster

Hvordan dyrker man blomster på den organiske måde? DEL 2

Sponsoreret indhold

Til øjeblikkelig brug, grav jorden op for at fjerne hårde og træagtigt ukrudt. Fjern så meget som muligt. Tilføj så meget kompost som muligt – en stor trillebør, eller 5 store spande til hver 5 kvadratmeter jord. Grav eller riv denne kompost ned i de øverste 10 cm jord, og dit bed er klar til plantning. Hvis du ønsker at så frø, skal du bruge en rive til at nedbryde og forsigtigt flette jordbunden i en fin tekstur, så frøene får adgang til jord og vand for at spire.

Du kan tage din tid med, at forberede det resterende plante-område. En “lys-udelukkende” membran (som ofte er lavet af plast og kan købes i ruller i havecentre eller online) vil undertrykke og til sidst dræbe ukrudtet. Det kan dog tage op til mellem 6 måneder og 2 år. (Vi anbefaler ikke at bruge et tæppe. Mange tæpper bruger skadelige kemikalier i deres konstruktion, som kan lække og sive ned i jorden.)

spiselig blomst

En anden måde at fjerne ukrudt på i dine nye bed er “No Dig”-metoden. Denne anvender en tyk (over 15 cm) gødning eller kompost, der ofte bruges sammen med en plastmembran, som ikke kun undertrykker ukrudtet, men også giver til jordbunden. Imidlertid vil vedholdende ukrudt ikke blive udryddet i mange år.

Hvis du gror i beholdere, skal du forberede dit organiske vækstmedium i henhold til planterne du planlægger at gro.

Sådan laver du et vildtblomst-område

Du behøver ikke en stor eng til at dyrke vilde blomster. Et hjørne af din græsplæne, en lille plads mellem dine bed kan omdannes til vildtblomst-område. Men det vigtige er ikke at berige jorden. Frugtbar jordbund i et blomsterbed, med næringsstoffer som fosfater, tillader ukrudt at overtage.

organisk blomst

Såning – den bedste tid til at så er september, når jorden stadig er varm, tillader det en kold periode før spiring i foråret. Så sparsomt. Så forsigtigt og riv overfladen. Vand, hvis forholdene er meget tørre.

spiselig daisy

Skæring – lad dine blomster sætte frø inden de klippes. Forårets blomstrende enge kan skæres fra slutningen af ​​juni og fremefter, en sommerblomstrende eng fra september og fremefter. Klip ikke græsset for kort, dvs. mindst 5 cm.

Selvom du er interesseret i at dyrke vilde blomster, så kan du også godt få brug for plantkasser. Plantekasserne kan du bruge til, at dyrke nogle blomster med lidt mere struktur over sig. Så de står pænt og fint. Nye plantekasser finder du her.