Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Hvordan dyrker man blomster på den organiske måde? DEL 1

tørrede hibiscus blomster

Sponsoreret indhold

Blomster omtales ofte som ornamenter. Men de ser ikke bare godt ud, de kan være en væsentlig del af din organiske vækst. De tiltrækker gode insekter såsom pollinatorer eller “bladlus-spisere” – og nogle kan du endda spise.

Du behøver ikke bruge kunstgødning for, at hjælpe dem med at trives – ligesom med al organisk dyrkning er det et spørgsmål om at få jorden tilberedt. Vælg planter, der passer til din jordtype og lokalitet, og du kan nyde deres visuelle skønhed og farve hele året rundt.

Spiselige blomster

Som altid er det bedste sted at starte ved at downloade principperne for økologisk havearbejde. Disse forklarer tankegangen bag økologisk dyrkning. Designet med et nyttigt trafiklyssystem hjælper de dig med din økologiske plante-rejse – uanset om du er en komplet nybegynder, vil konvertere til økologisk eller blive mindet om god økologisk praksis.

Forbered dit plante-område

Hvor og uanset hvad du vokser, skal du først forberede jorden. Jord giver liv til dine planter, og til gengæld skal du give næringsstoffer til din jord. På en ny tildeling eller have kan din første kamp være med ukrudt. Disse konkurrerer med andre planter for lys, ernæring og vand, så du skal rydde dem, før du begynder at gro blomster. Hvis dit plante-område er stort, skal du bestemme hvilken del af jorden du vil bruge til, at begynde at gro med det samme, og hvilken del du kan vente med til senere. Vi foreslår følgende måde at hjælpe dig med at forberede jorden på den organiske måde – uden kemikalier og ukrudtsdræbere.