Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Hold byrummet rent med en smart skraldespand til affaldssortering

Noget af det, der får mennesker til at trives i et byrum er, når der rent og pænt på gader og stræder. Det kan synes simpelt og selvfølgeligt, men kommer man til et sted, hvor der flyder med affald og cigaretskod, giver det straks en følelse af ubehag og væmmelse og man har ikke lyst til at opholde sig i dette område. Der kan også være en fordel i, at affaldet bliver sorteret og holdt på sikker afstand af rotter samt små børn, der leger i området. Læs med her omkring smarte, pæne og effektive løsninger på affaldsproblemet i byerne.

Synlige affaldsbeholdere – en skraldespand til affaldssortering med lys

Når det er mørkt i byen, kan det være svært at finde en affaldsbeholder til det slikpapir, cigaretskod eller dåse, man lige har brugt. Man leder i mørket, men nogle ender måske med at smide det på gaden, selvom det ikke er holdbart. Når man ser en oplyst skraldespand, er det noget helt andet. Her findes der nemlig en god løsning via en skraldespand til affaldssortering, der er oplyst af LED lys. Her ses den på lang afstand og giver også et pænt look til byrummet. Den er nærmest en lille kunstgenstand fremfor at være en grim affaldsspand.

Dobbelt indgang

Søger man efter affaldsbeholdere til den korrekte sortering af affaldet, findes der affaldsbeholdere, der har to indgange. Her kan man sortere skraldet ordentligt, så skidt og papir bliver holdt adskilt. Ydermere findes der også separate affaldsbeholdere kun til cigaretskod, så disse ikke antænder på græsset og ligger og flyder på gaden. De er lavet af galvaniseret stål, hvilket er yderst holdbart og ikke behøver vedligeholdelse. Dette sparer kommunen for en masse tid og kræfter på at medarbejdere skal vedligeholde dem, hvilket er et mere bæredygtigt princip omkring affaldsbeholderne i det offentlige rum.