Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Deeper fish finder

Deeper Fish Finder Smart Sonar Pro + anmeldelse

Sponsoreret indhold

Borte er de dage, som fiskere brugte på at transducere deres både. Små, kompakte og smarte fiskefindere, som giver dig mulighed for, at gøre så meget mere end traditionelle fiskefindere.

Og i dag vil vi tage dig igennem en sådan fisk finder: Deeper Smart Sonar pro +. Denne fiskefinder har lavet ret meget “røre” blandt fiskere og fritidsfiskere, men vores gennemgang af denne gadget vil sørge for en grundig test. Lad os starte testen.

Oversigt over Deeper Smart Sonar pro +

Før vi gør det alt for teknisk og kompliceret, så lad os tage et kig på, hvad Deeper Smart Sonar pro + fiskfinder står for.

Deeper Smart Sonar pro + er en trådløs fiskfinder, der fungerer over Wifi. Den er udstyret med dual frequency sonar, et onshore GPS system, kortlægning og kortoprettelse og er mest effektiv, når den bruges samme med Deep App. Denne sonar er designet til, at kunne være i lommen; super kompakt og let, og formet som en kugle, så du kaster den nemt og bærer den overalt.

Skærm

Modtaget feedback vil alle blive vist på din telefon. Skærmen viser dig andre nyttige oplysninger som vandtemperaturen, vanddybden, osv. Sammen med fiskenes mål.

Du kan også få dine oplysninger vist i 3 forskellige variationer: Den klassiske tilstand, hvor du vil få oplysninger vist på den sædvanlige måde, dagtilstanden for at reducere genskin og nattilstanden. Denne særlige funktion er noget, du finder i kun de bedste fiske sonar.

Rækkevidde

Det område, som en sonar-enhed kan række, er vigtigt for resultaterne. Du kan købe den dyreste sonar-enhed i verden, og det vil ikke være noget værd, hvis den ikke giver dig det rigtige eller krævede interval. Men Deeper Smart Sonar pro + vil ikke skuffe dig.

Deeper Smart Sonar pro + kan tilbyde dig en rækkevidde på op til 330 ft eller 100 m og gå så dybt som 260 ft eller 80 m.

Fordi Deeper Smart Sonar pro + er fantastisk på både saltvand og ferskvand, vil dens alsidighed tage dine fisketure meget langt. Du kan nyde onshore fiskeri, kajak eller bådfiskeri, selv isfiskeri med Deeper Smart Sonar pro + ved din side uden nogen frygt for skader og med tillid af samme høje nøjagtighed.

Radar

Lad os være ærlige her, vandene er ikke fyldt med fisk, der venter i kø for at blive hevet ind med en krog i deres mund af dig. Mange fisk er hurtige, smarte og enten for små til, at blive registreret på de fleste fiskefindere. Så hvor godt virker Deeper Smart Sonar pro +?

Deeper Smart Sonar pro + bruger dual frequency sonar, hvilket betyder at enhederne projekterer 2 forskellige niveauer af frekvenser i vandet for at få feedback. Brug den lave følsomhed for mudret eller uklart vand for at få læsningen fra et større område. Og den lavere sonar-følsomhed i klarere farvande for intens præcis detektion af hurtige, og endda de mindste fisk!

Det tager op til 15 scanninger for, at fange bevægelsen af ​​selv de mest listige og hurtigste fisk. Og fordi vandet er hjemsted for mange uønskede store stenblade, bådrester, trærødder osv., har Deeper Smart Sonar pro + 8 gange det udvidede dynamiske område, der gør det muligt at foretage mere præcis registrering af undervandsobjekter.

GPS og kortlægning

Deeper Smart Sonar pro + har et indbygget GPS-system. Nu ved vi alle, hvad et GPS-system kan; det vil vise steder, vise pletter med mest fisketrafik, vis tidligere besøgt og alle de sædvanlige funktioner. Men hvad gør Deeper Smart Sonar pro + GPS anderledes end resten, der gør det muligt at lave kort og opdage undervandsforhold, som strømprofilen, både på land og uden for den.

Alle de informationer, der modtages fra GPS-modtageren med høj nøjagtighed, vises i et badymetrisk kort, et undersøisk kort, som du kan redigere og ændre til fremtidig brug og reference.

Se her hvor du kan købe din Deeper Fish Finder Smart Sonar.