Brug for en online nedtæller eller et stopur?

Online nedtæller og stopur

Man står ofte og har brug for et stopur eller en nedtæller. Det kan være i forbindelse med madlavning eller ungernes brug af tablet eller computer. Mange undervisere bruger nedtællere i deres undervisning, når de giver opgaver til de studerende.

Dyrker du sport, så er det oplagt at bruge et stopur. Vi vil altid gerne se om vi forbedre os og hvordan vi står i sammenligning med andre, som udøver vores sport.

Skal du bruge en online nedtæller, så anbefaler jeg at du bruger Nedtæller.dk. Den er super fin. Let at bruge, nem at overskue og så kan den bruges på alle enheder. Uanset om du er på mobil eller desktop computer.

Har du derimod brug for et online stopur – eller et stopur hvor du kan tage omgangstider også. Så anbefaler jeg, at du hopper ind på Stopur-online.dk. Igen så er den super simpel og mobilvenlig.

Begge hjemmesider er helt nye, men fuldt funktionsdygtige. De kommer engang imellem et nyt lag eller en ny funktion på. F.eks. en lyd når nedtæller rammer nul og skiftende baggrundsfarve, jo tættere på nul nedtælleren kommer.

Stopuret bliver også bedre og bedre. Omgangstiderne – eller muligheden for laps – bliver bedre. Der kommer flere laps på og der arbejdes på at man kan gemme tiderne og eksportere dem også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *