Birkenstock sandaler – en trendy klassiker

Sponsoreret indhold

Den klassiske Birkenstock sandal er manges foretrukne favoritsandal, og den har fået nyt liv i modebilledet, efter at bloggere og trendsættere de senere år har taget Birkenstock sandalerne til sig. Birkenstock sandalen var også utrolig populær i 70‘erne, hvor især hippierne gik rundt i de komfortable sko. Men faktisk stammer det tyske kvalitetsmærke Birkenstock helt tilbage fra 1774, hvor mærket blev registreret af den tyske skomager Johann Adam Birkenstock. Udviklingen af sandalerne og især sålerne skete i løbet af 1900-tallet, og i 1964 begyndte Birkenstock sandaler at ligne de modeller, som de fleste kender i dag. I 1966 blev sandalerne introduceret i USA, hvor hippierne straks tog fodtøjet til sig.

Sunde og komfortable

Birkenstock er en klassiker, der aldrig går af mode, og skoene er kendetegnet ved at være sunde og komfortable for fødderne at gå rundt i. Birkenstock sandaler er fremstillet af gummi, kork og læder, og de er utroligt behagelige at gå rundt i. Sandalerne har desuden en mønstret undersål, som er fremstillet af gummi, der er holdbart. Indersålen er ergonomisk udformet, så den tilpasser sig dine fødders naturlige form. De fleste modeller har en eller to remme, hvilket sikrer stabilitet, når du går i dem.

Smarte sandaler til dit outfit

Sandalerne passer til mange forskellige slags outfit, så uanset om du har et par jeans på, shorts eller en kjole, så kan du helt sikkert finde et par Birkenstock sandaler, som passer til dit tøjvalg. Birkenstock sandaler fås i flere forskellige designs og farver, og der er noget tidløst, autentisk og uprætentiøst over dem, så du får en casual og afslappet udstråling, når du har dem på, samtidig med at Birkenstock sandalerne er trendy og moderne. Du kan vælge imellem klassiske og traditionelle designs – Arizona-modellen – som har en eller to remme, eller du kan vælge Gizeh-modellen, som har en tådeler. Det er helt op til dig, hvilken model du foretrækker, men alle modeller tilbyder masser af komfort og luft til fødderne.

Birkenstock til hele familien

Sandalerne fås til hele familien. Så når nu du skal ud og købe sommerfodtøj, så kan du meget belejligt tage hele familien med. Kvinder, mænd og børn kan få Birkenstock sandaler i mange varianter, farver og størrelser, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Sandalerne kan bruges både til hverdag og ferier, så hvad enten du skal gå rundt i sandalerne mange timer hver dag, eller du blot skal slappe af og nyde ferien, så er Birkenstock sandaler altid behagelige at have på.

Hvordan finder du den rigtige størrelse?

Du kan vælge mellem normal og slim (smal) model. Du skal sådan set bare vælge den størrelse sandal, du plejer, og har du en smal fod, så vælger du den smalle model, så sandalen sidder ordentligt fast på foden. Du kan altid gå ind i en skobutik, der forhandler Birkenstock, og prøve sandalen, før du køber den, hvis du gerne vil være helt sikker på, at det er den rigtige størrelse. Ellers kan du købe Birkenstock sandaler online i webbutikker, hvor du ofte finder gode tilbud og kan få sandalerne fragtfrit sendt til din adresse.

Når du har fundet de rette sandaler til enten fritid eller arbejde, så kan du kigge ind hos Combishop og finde det rette arbejdstøj, så du har hele sættet i orden til næsten gang du skal arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *