Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Beer pong

Beer Pong og real American beer pong sæt

Sponsoreret indhold

Beer pong er nærmest blevet en hobby for mange unge. Og lur mig om det ikke bliver til en decideret sportsgren i Danmark i løbet af en årrække. Det er allerede blevet en stor sportsgren i USA med store professionelle turneringer. 2 mod 2 spiller de mod hinanden – og håner hinanden, pumper sig selv op og publikum.

Du kan se meget mere om det her.

Lær beer pong derhjemme

Hvis du vil være super god til beer pong – også når du er ædru – så anskaf dig et beer pong sæt og sæt i gang. Du kan nemt træne selv, selvom det er sjovest med og mod andre.

Du kan også bruge dit beer pong sæt til at øve trick shots. Det er super fedt og sjovt at øve trick shots. Husk at filme dine trick shots. Der kan hurtigt komme nogle fede tricks imellem, både bevidst og ved lidt held. Men når du får klippet en fed video sammen, så er der ingen der kan se om det er heldigt eller om du har bruge 5000 kast. Til gengæld kan din video gå viralt på Facebook.

Gør beer pong til dig og dine venners nye hobby. Der er bare en eller anden ting over det at konkurrere med nogle kundskaber, som kræver finesse.

Hvad skal der være i et beer pong sæt?

Når du køber et beer pong sæt så skal du sørge for, at du får mindst 6 røde kopper, 6 blå kopper, mindst 4 bolde og gerne en plade eller en dug, som du kan stille kopperne på. Dugen og bordet er ikke altafgørende for dig, men virkelig lækkert med et bord dog. Købe evt. nogle ekstra blå og røde kopper. De er jo lavet af tyndt plastik, så der kan godt ryge en i kampens hede og gerne et par stykker til at skylle bolde i.

beer-pong-saet-uk

Beer pong trick shots video, som er ret populær på det store internet.